Οροι κ Προϋποθέσεις - Εμπόριο Ξυλείας ΜΠΙΤΗΣ ( Νώντας Μπίτης )

Πριστή Ξυλεία - Ευρώπης -  Ελληνική - Αμερικής - Τροπική
Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Οροι κ Προϋποθέσεις

Πολιτική Ποιότητας
Σαν έμποροι ξυλείας ιχνηλατούμε, και προμηθευόμαστε την ξυλεία μας από φορείς εκμετάλλευσης με πιστοποιημένες δραστηριότητες και προσδιορισμένη δασική πολιτική φύτευσης και ανανέωσης, η από οργανωμένες φυτείες δασικών ειδών με δηλωμένη και ελεγχόμενη υλοτόμηση.

Τα εισαγόμενα είδη μας προέρχονται από μεγάλες εταιρείες της Αμερικής και της Ευρώπης οι οποίες λειτουργούν υπό την σκέπη των κρατικών οργανισμών, και ακολουθούν πολιτική ποιότητας και προστασίας του δασικού πλούτου.

Υπάρχει η γενική επιφύλαξη και αποποίηση της ευθύνης μας, για την συμπεριφορά του ξύλου πρίν η μετά την χρήση του, βασιζόμενη στην παραδοχή οτι είναι φυσικό υλικό, μεταβάλλεται, προσβάλλεται, και αλλάζουν οι ιδιότητες του.
Σε κάθε περίπτωση ο κατασκευαστής έχει την ευθύνη της επιλογής της διαλογής και της χρήσης του κατάλληλου ξύλου για την κατάλληλη εργασία, της προστασίας από υγρασία και προσβολές στο εργαστήριο και την αποθήκη του.


Είμαστε μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλαδας και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ξυλείας. http://www.htca.gr/Οροι κ προϋποθέσεις

Στην ιστοσελίδα μας
www.mpitis.gr παρουσιάζουμε τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, μαζί με γενικές πληροφορίες για την ποιότητα και τις χρήσεις των διαφόρων ξύλων. Δεν είναι δεσμευτικές, και δεν υποκαθιστούν την πείρα και την γνώση των τεχνιτών επιπλοποιών που θα επεξεργαστούν την ξυλεία μας.
Οι πληροφορίες που δίνουμε για τα διαθέσιμα είδη είναι στατικές
δηλαδή μπορεί να είναι διαφορετικές την χρονική περίοδο ή την εποχή  που εσεις βλέπετε την σελίδα μας. Τα προϊόντα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι διαθέσιμα ή να είναι σε μικρό ή μηδενικό απόθεμα.
'Όπου αναφέρονται τιμές, είναι ενδεικτικές του χρόνου που δημοσιεύτηκαν και δεν είναι δεσμευτικές. Οι τιμές και τα είδη μπορεί να διαφοροποιούνται, ανάλογα με την εποχή και την διαθεσιμότητα, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να τις κοινοποιήσουμε σε αυτές τις σελίδες.
Για κάθε πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας.

Προσωπικά δεδομένα.

Ο ιστότοπος μας είναι ασφαλής (https://) και κατά την περιήγηση σας δεν συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς, ούτε χρησιμοποιούμε "cookies" για να παρακολουθούμε τις προτιμήσεις σας.

Τα μόνα στοιχεία που συλλέγουμε είναι αυτά που εσείς θα μάς δώσετε είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, είτε επικοινωνώντας μαζί μας με άλλους τρόπους ή αλληλεπιδρώντας μέσω κοινωνικών δικτύων με τούς όρους που αυτά τα δίκτυα λειτουργούν.
Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες σχετικά με εσάς αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση και την ενημέρωση σας,
και γενικά για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας καλύτερα.
Για παράδειγμα, στέλνοντας ένα email με τα σχόλιά σας, ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας, έχουμε το δικαίωμα να καταχωρίσουμε και να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας, χωρίς να κοινοποιηθούν σε κανένα άλλο.

Πάντα μπορείτε να ζητήστε διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού